XS_COUNT_ALL_PARTS_IN_NSFS_REPEATED_PART_MARK

2017

XS_COUNT_ALL_PARTS_IN_NSFS_REPEATED_PART_MARK

Categorie

Onderdeel labels

Met deze variabele bepaalt u hoe het aantal onderdelen met samengevoegde onderdeellabels wordt weergegeven. Stel deze variabele in op TRUE om alle onderdelen te tellen. Deze variabele wordt standaard ingesteld op FALSE.

Deze variabele is rolspecifiek. Als het type SYSTEM(ROLE) in gebruik is, wordt de standaardwaarde gebruikt. Als het type MODEL(ROLE) of DRAWING(ROLE) in gebruik is, kunt u de waarde wijzigen. Deze is vervolgens voor alle gebruikers in het huidige model hetzelfde.

Voorbeeld

Bij vier of meer identieke schotjes aan beide zijden van een liggerlijf, is het label:

• 4x1002BS als XS_COUNT_ALL_PARTS_IN_NSFS_REPEATED_PART_MARK is ingesteld op TRUE.

• 2x1002BS als XS_COUNT_ALL_PARTS_IN_NSFS_REPEATED_PART_MARK is ingesteld op FALSE.