Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_COPY_REVISIONS_IN_AUTOMATIC_CLONING

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_COPY_REVISIONS_IN_AUTOMATIC_CLONING

XS_COPY_REVISIONS_IN_AUTOMATIC_CLONING

Categorie

Eigenschappen tekening

Stel de variabele XS_COPY_REVISIONS_IN_AUTOMATIC_CLONING op TRUE in als u de revisies en gebruikersattributen wilt kopiëren naar automatisch gekloonde tekeningen. TRUE is de standaardwaarde.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen