Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_CONSIDER_REBAR_NAME_IN_NUMBERING

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_CONSIDER_REBAR_NAME_IN_NUMBERING

XS_CONSIDER_REBAR_NAME_IN_NUMBERING

Categorie

Concrete Detailing

Stel deze variabele in op FALSE zodat Tekla Structures tijdens de nummering alleen rekening houdt met onderdeelnamen en niet met wapeningsstaafnamen. De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen