XS_CONSIDER_NEIGHBOUR_PARTS_IN_HIDDEN

2017

XS_CONSIDER_NEIGHBOUR_PARTS_IN_HIDDEN

Categorie

Tekening eigenschappen

Stel deze variabele in op TRUE (standaard) om onderdelen achter aansluitende onderdelen te tekenen met verborgen lijnen. Stel deze variabele in op FALSE als u onderdelen achter aansluitende onderdelen wilt weergeven met een zichtbaar lijntype.

Instelling

Voorbeeld van de weergave in de tekening

Stel in op TRUE (standaard). Onderdelen achter aansluitende onderdelen worden met verborgen lijnen getekend.

Stel in op FALSE. Onderdelen achter aansluitende onderdelen worden met het lijntype Zichtbaar getekend.