XS_CONNECTING_SIDE_MARK_SYMBOL

2017

XS_CONNECTING_SIDE_MARK_SYMBOL

Categorie

Onderdeel labels

Hiermee kunt u het symbool voor een verbindingszijdelabel in onderdeel-, beton-, merktekeningen wijzigen. Standaard wordt nummer 34 in het symboolbestand gebruikt als symbool voor de verbindingszijde. Als u het symbool wilt wijzigen, stelt u deze variabele op een ander symboolnummer in.

In overzichttekeningen gebruikt u XS_GA_CONNECTING_SIDE_MARK_SYMBOL.