Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_CONNECT_CONNECTION_PARTS_IN_AUTOCONNECTION

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_CONNECT_CONNECTION_PARTS_IN_AUTOCONNECTION

XS_CONNECT_CONNECTION_PARTS_IN_AUTOCONNECTION

Categorie: Componenten

Stel deze variabel in op FALSE (standaard) als u de onderdelen, die door de verbinding in Autoverbinding zijn gemaakt, niet wilt verbinden. Als u deze instelt op TRUE , worden de onderdelen, die door de verbinding zijn gemaakt, in Autoverbinding verbonden.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Zie ook

AutoVerbinding

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen