Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_COMPONENT_CATALOG_COMPACT_THUMBNAIL_SIZE

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_COMPONENT_CATALOG_COMPACT_THUMBNAIL_SIZE

XS_COMPONENT_CATALOG_COMPACT_THUMBNAIL_SIZE

Categorie : Eigenschappen modelleren

Hiermee past u de grootte van miniatuurweergaven aan tussen de 16 en 96 pixels in de compacte weergave. De standaardwaarde is 40.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen