XS_COMPONENT_CATALOG_ALLOW_SYSTEM_EDIT

2017

XS_COMPONENT_CATALOG_ALLOW_SYSTEM_EDIT

Categorie: Eigenschappen modelleren

Stel deze variabele in op TRUE om de databasedefinitiebestanden Applicaties en componenten die zich in de mappen XS_SYSTEM bevinden te kunnen bewerken.

Deze variabele is systeemspecifiek en wordt uit teklastructures.ini gelezen. Normaalgesproken hoeven systeemspecifieke instellingen niet te worden gewijzigd. Wijzig deze niet als u geen beheerder bent.