XS_COMPLEX_PART_MEMBERS​​_DO_NOT_HAVE​​_TO_BE​​_MAIN_PARTS

2017

XS_COMPLEX_PART_MEMBERS​​_DO_NOT_HAVE​​_TO_BE​​_MAIN_PARTS

Categorie

Onderdeel maatvoering

Gebruik deze variabele in complexe onderdeel-/merkmaatvoering zodat andere onderdelen dan hoofdonderdelen in Tekla Structures als één worden bemaat. De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is rolspecifiek. Als het type SYSTEM(ROLE) in gebruik is, wordt de standaardwaarde gebruikt. Als het type MODEL(ROLE) of DRAWING(ROLE) in gebruik is, kunt u de waarde wijzigen. Deze is vervolgens voor alle gebruikers in het huidige model hetzelfde.