Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_COMBINED_BOLT_DIM_CHARACTER

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_COMBINED_BOLT_DIM_CHARACTER

XS_COMBINED_BOLT_DIM_CHARACTER

Categorie

Bout maatvoering

Met deze variabele kunt u het teken in boutmaten instellen. De standaardwaarde is een asterisk (*).

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen