XS_COLLECT_MODEL_HISTORY

Laatst bijgewerkt May 31, 2018 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2017

XS_COLLECT_MODEL_HISTORY

XS_COLLECT_MODEL_HISTORY

Categorie

Snelheid en nauwkeurigheid.

In Tekla Structures kunnen modelhistoriegegevens over verschillende objecten worden verzameld, bijvoorbeeld over onderdelen in het dialoogvenster met informatie over lijsten, wapeningsstaven, componenten in lijsten enzovoort. U kunt deze variabele op TRUE (standaard) instellen om de gegevens te verzamelen. Als u de modelhistorie niet wilt verzamelen, stelt u deze in op FALSE.