XS_CLOUD_SHARING_PROXY

2017

XS_CLOUD_SHARING_PROXY

Opmerking:

We raden u aan deze variabele in Bestand > Delen > Instellingen delen > Modeldelingscache Tekla in te stellen.

Met deze variabele stelt u een cacheserver in die met de deelservice Tekla Model Sharing wordt gebruikt.

De variabele kan indien nodig in initialisatiebestanden worden ingesteld. Stel in initialisatiebestanden XS_CLOUD_SHARING_PROXY in op naam van de server;poort.

Deze variabele is gebruikerspecifiek.