XS_CLONING_TEMPLATE_DIRECTORY

2017

XS_CLONING_TEMPLATE_DIRECTORY

Categorie : Bestand locaties

Voer een pad naar de map in die kloontemplates bevat die worden gebruikt in Tekeningen database. Deze variabele wordt standaard ingesteld op %XSDATADIR%\environments\common\cloning_templates.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.