XS_CIS_DEP1_EXPRESS_FILE

2017

XS_CIS_DEP1_EXPRESS_FILE

Categorie

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

Met deze variabele wordt de naam van het bestand EXPRESS opgegeven dat zich in de systeemmap bevindt. Met het bestand EXPRESS wordt het logische productmodel CIMsteel DEP1 beschreven. Het wordt gebruikt wanneer u een Tekla Structures -model converteert naar/van CIMsteel DEP1 STEP-indeling.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.