XS_CIS_DEP1_DATABASE_PATH

2017

XS_CIS_DEP1_DATABASE_PATH

Categorie

Exporteren

Hiermee kunt u een pad naar de tijdelijke database definiëren die in Tekla Structures wordt gemaakt bij het converteren van een model van/naar CIMsteel STEP-indeling.

Deze variabele is systeemspecifiek en wordt uit de omgevingsbestanden gelezen. Normaalgesproken hoeven systeemspecifieke instellingen niet te worden gewijzigd. Wijzig deze niet als u geen beheerder bent.