XS_CHORD_TOLERANCE_SMALL_TUBE_SIZE_LIMIT

2017

XS_CHORD_TOLERANCE_SMALL_TUBE_SIZE_LIMIT

Categorie

Snelheid en nauwkeurigheid

Met deze variabele definieert u de limiet waarmee wordt bepaald of een buis als klein wordt beschouwd bij het berekenen van de tolerantie voor de koorde. De waarde wordt vergeleken met de diameter van het profiel. Voer de waarde in millimeters in. De standaardwaarde is 50.0.

Open het model opnieuw om de nieuwe waarde te activeren.

Opmerking:

Wijzig de instellingen van de tolerantie voor de koorde niet tijdens een project. Als u deze instellingen wijzigt, worden de buisvormige doorsnedes opnieuw in het model gemaakt wanneer u Tekla Structures opnieuw opstart, waardoor er een klein verschil in solids ontstaat. Dit kan invloed hebben op de nummering.