XS_CHORD_TOLERANCE_FOR_SMALL_TUBE_SEGMENTS

2017

XS_CHORD_TOLERANCE_FOR_SMALL_TUBE_SEGMENTS

Categorie

Snelheid en nauwkeurigheid

Met deze variabele definieert u de tolerantie voor de koorde voor ronde buizen die kleiner zijn dan of gelijk zijn aan de limiet die is ingesteld in de variabele XS_CHORD_TOLERANCE_SMALL_TUBE_SIZE_LIMIT. Voer de waarde in millimeters in. De standaardwaarde is 1.0.

Open het model opnieuw om de nieuwe waarde te activeren.

Opmerking:

Wijzig de instellingen van de tolerantie voor de koorde niet tijdens een project. Als u deze instellingen wijzigt, worden de buisvormige doorsnedes opnieuw in het model gemaakt wanneer u Tekla Structures opnieuw opstart, waardoor er een klein verschil in solids ontstaat. Dit kan invloed hebben op de nummering.