Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_CHECK_FLAT_LENGTH_ALSO

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_CHECK_FLAT_LENGTH_ALSO

XS_CHECK_FLAT_LENGTH_ALSO

Categorie

Plaatwerk

Stel deze variabelen in op TRUE (standaard) zodat de plaatlengte en de plaatbreedte worden gecontroleerd. Vergelijk die vervolgens met de mogelijke stripafmetingen in fltprops.inp.

Als u deze variabele instelt op FALSE , controleert Tekla Structures alleen de plaatbreedte.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen