Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_CHANGE_WORKAREA_WHEN_MODIFYING_VIEW_DEPTH

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_CHANGE_WORKAREA_WHEN_MODIFYING_VIEW_DEPTH

XS_CHANGE_WORKAREA_WHEN_MODIFYING_VIEW_DEPTH

Categorie

Model venster

Hierdoor is werken met referentiebestanden eenvoudiger. Objecten zoals onderdelen en referentiebestanden buiten het werkgebied zijn niet zichtbaar, zelfs als deze zich binnen het vensterdieptebereik bevinden.

Stel deze variabele op TRUE in (standaardinstelling) als u het werkgebied automatisch wilt aanpassen wanneer u de vensterdiepte wijzigt.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen