XS_CHANGE_MARK_ASTERISK_TO

2017

XS_CHANGE_MARK_ASTERISK_TO

Categorie

Onderdeel labels

Met deze variabele kunt u een symbool opgeven om de asterisk (*) te vervangen in boutlabels en de grootte-elementen van onderdeellabels. De standaardwaarde is een asterisk (*).

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Opmerking:

U kunt deze variabele niet gebruiken om het asteriskteken in profielstrings (bijvoorbeeld PL10*100) te wijzigen.

Voorbeeld

XS_CHANGE_MARK_ASTERISK_TO=X