XS_CHANGE_DRAGGED_TEXTS_TO_FIXED

2017

XS_CHANGE_DRAGGED_TEXTS_TO_FIXED

Categorie

Tekening eigenschappen

Met deze variabele kunt u definiëren of teksten een vaste plaatsing hebben wanneer u ze van de oorspronkelijke locaties wegsleept. Wanneer deze variabele op TRUE is ingesteld, wordt voor tekst een vaste plaatsingsroutine in plaats van vrije plaatsing gebruikt. De standaardwaarde is TRUE.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.