XS_CHANGE_DRAGGED_MARKS_TO_FIXED

2017

XS_CHANGE_DRAGGED_MARKS_TO_FIXED

Categorie

Tekening eigenschappen

Hiermee kunt u definiëren of onderdeel-, bout- en wapeningslabels een vaste plaatsing hebben wanneer u ze van de oorspronkelijke locaties wegsleept. Wanneer deze variabele is ingesteld op TRUE , wordt voor de plaatsing van labels een vaste plaatsingsroutine gebruikt in plaats van vrije plaatsing.

De standaardwaarde is TRUE.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.