XS_CHANGE_DRAGGED_DIMENSIONS_TO_FIXED

2017

XS_CHANGE_DRAGGED_DIMENSIONS_TO_FIXED

Categorie

Tekening eigenschappen

Met deze variabele kunt u definiëren of maatlijnen een vaste plaatsing hebben wanneer u ze van de oorspronkelijke locaties wegsleept. Wanneer deze variabele wordt ingesteld op TRUE , wordt voor de plaatsing van maatlijnen een vaste plaatsingsroutine gebruikt in plaats van vrije plaatsing. Met FALSE wordt de plaatsing vrij gehouden.

De standaardwaarde is TRUE.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.