XS_CHAMFER_ACCURACY_FACTOR

2017

XS_CHAMFER_ACCURACY_FACTOR

Categorie

Snelheid en nauwkeurigheid

Met deze variabele kunt u het aantal segmenten van de radius van de afwerkeigenschappen definiëren. Gebruik lagere waarden om het aantal punten waarmee de afwerking wordt geconstrueerd te verhogen, zodat de gebogen afwerking gladder wordt. Gebruik hogere waarden om het aantal punten waarmee de afwerking wordt geconstrueerd te verlagen, zodat de gebogen afwerking minder glad wordt.

De standaardwaarde is 4.0.

Start Tekla Structures opnieuw om de nieuwe instelling te activeren nadat u de waarde hebt aangepast.

Elk object kan slechts maximaal 99 punten ondersteunen, dus als uw willekeurige platen te complex of te rond zijn, wordt het maximale aantal punten mogelijk overschreden en kan de onderdeelgeometrie worden onderbroken.

Opmerking:

Hoewel de XS_CHAMFER_ACCURACY_FACTOR -instelling de weergave van de gebogen afwerkingen in het model wijzigt, heeft het geen invloed op de nauwkeurigheid van het DSTV-bestand.

De waarde in het onderstaande voorbeeld is 16.

De waarde in het onderstaande voorbeeld is 1.