Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_CENTER_TO_CENTER_DISTANCE_IN_TWO_PARTS_STRING

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_CENTER_TO_CENTER_DISTANCE_IN_TWO_PARTS_STRING

XS_CENTER_TO_CENTER_DISTANCE_IN_TWO_PARTS_STRING

Categorie

Bout labels

Hiermee wordt de opmaak van het element HOH ingesteld in boutlabels die twee onderdelen bevatten.

De standaardwaarde is C/C = %VALUE%.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Voorbeeld

Er is een symmetrische boutgroep in twee hoekstalen. De H.O.H.-afstand is 10.

In het dialoogvenster Geavanceerde opties

In boutlabel

c/c = %VALUE%

c/c = 10

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen