XS_CENTER_TO_CENTER_DISTANCE_IN_ONE_PART_STRING

2017

XS_CENTER_TO_CENTER_DISTANCE_IN_ONE_PART_STRING

Categorie

Bout labels

Hiermee wordt de opmaak van het element HOH in boutlabels ingesteld, wanneer de bouten zich in hetzelfde onderdeel bevinden (bijvoorbeeld in een kolom of liggerflens). Met deze variabele kunt u op de volgende manier randinformatie definiëren in het boutlabel:

• Gebruik de optie %VALUE% voor de numerieke waarde van een randafstand.

• U kunt tekst en de optie in een willekeurige volgorde toevoegen, bijvoorbeeld %VALUE% GAGE of GAGE %VALUE%.

• Als %VALUE% ontbreekt, wordt HOH aan het einde van de string toegevoegd in Tekla Structures.

• Als deze variabele niet wordt ingesteld, wordt alleen %VALUE% gebruikt.

• Als de randafstand niet in Tekla Structures kan worden berekend, wordt niets in het label toegevoegd.

• De standaardwaarde is GAGE = %VALUE%.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Voorbeeld

Er is een symmetrische boutgroep in een liggerflens. De waarde voor randafstand is 10.

In het dialoogvenster Geavanceerde opties

In boutlabel

GAGE = %VALUE%

GAGE = 10