Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_BOLTS_PERPENDICULAR_TO_PART_PLANE_IN_NC

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_BOLTS_PERPENDICULAR_TO_PART_PLANE_IN_NC

XS_BOLTS_PERPENDICULAR_TO_PART_PLANE_IN_NC

Categorie

NC-bestanden

Stel deze variabele in op TRUE (standaard) zodat bouten loodrecht op het onderdeelvlak in NC-bestanden worden bemaat. Als u de bouten niet wilt bematen, stelt u deze in op FALSE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen