Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_BOLT_REPRESENTATION_USE_POSITIVE_CUT_LENGTH

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_BOLT_REPRESENTATION_USE_POSITIVE_CUT_LENGTH

XS_BOLT_REPRESENTATION_USE_POSITIVE_CUT_LENGTH

Categorie

Tekening eigenschappen

Stel deze variabele in op TRUE om boutgaten in de tekening te maken in plaats van staven wanneer de lengte van de uitsnijding negatief is. FALSE is de standaardwaarde.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen