XS_BOLT_REPRESENTATION_SYMBOL​​​​​​​​​​_AXIS_POSITION_AS​​​​​​​​​​_EXACT_SOLID

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2017

XS_BOLT_REPRESENTATION_SYMBOL​​​​​​​​​​_AXIS_POSITION_AS​​​​​​​​​​_EXACT_SOLID

XS_BOLT_REPRESENTATION_SYMBOL​​​​​​​​​​_AXIS_POSITION_AS​​​​​​​​​​_EXACT_SOLID

Categorie

Tekeningeigenschappen

Als u de variabele XS_BOLT_REPRESENTATION_SYMBOL_AXIS_POSITION_AS_EXACT_SOLID instelt op TRUE , worden alle boutasweergaven waarvoor Symbool is ingesteld in dezelfde positie weergegeven als wanneer Werkelijk zou zijn geselecteerd.

De standaardwaarde is TRUE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Symbool -weergave wanneer variabele is ingesteld op FALSE :

Symbool -weergave wanneer variabele is ingesteld op TRUE :