XS_BOLT_MARK_STRING_FOR_SIZE

2017

XS_BOLT_MARK_STRING_FOR_SIZE

Categorie

Onderdeel: bouten

Met deze optie kunt u de inhoud definiëren van het element Grootte in boutlabels. Als u bijvoorbeeld het boutnummer en de gatdiameter in het label wilt hebben, voert u %BOLT_NUMBER%*D%HOLE.DIAMETER% in.

De variabelen XS_SHOP_BOLT_MARK_STRING_FOR_SIZE en XS_SITE_BOLT_MARK_STRING_FOR_SIZE overschrijven deze instelling.

U kunt elke combinatie van tekst en de volgende opties gebruiken als de waarde voor deze variabele.Plaats elke optie tussen procenttekens (%).Om speciale tekens te gebruiken voert u een backslash (\) in, gevolgd door een ASCII-nummer.U kunt de opties in elke volgorde gebruiken en u kunt berekeningen uitvoeren.

• BOLT_NUMBER

• DIAMETER

• LENGTH

• HOLE.DIAMETER

• LONG_HOLE_X

• LONG_HOLE_Y

• LONGHOLE_MIN (de kortere van de slobgatmaten)

• LONGHOLE_MAX (de langere van de slobgatmaten)

• BOLT_STANDARD

• BOLT_MATERIAL

• BOLT_ASSEMBLY_TYPE

• BOLT_COUNTERSUNK

• BOLT_SHORT_NAME

• BOLT_FULL_NAME