XS_BOLT_MARK_IS_ALWAYS_VISIBLE

2017

XS_BOLT_MARK_IS_ALWAYS_VISIBLE

Categorie

Labeling: Bouten

Stel deze variabele in op TRUE om de boutlabels van bouten weer te geven, die in aanzichten door andere objecten worden verborgen. De boutlabels worden weergegeven met ononderbroken aanhaallijnen en kaders. Als u deze instelt op FALSE (standaard), worden de boutlabels van verborgen bouten weergegeven met gestippelde aanhaallijnen en kaders. Deze variabele is van invloed op alle typen tekeningen.