XS_BOLT_MARK_DIAMETER_PREFIX

2017

XS_BOLT_MARK_DIAMETER_PREFIX

Categorie

Bout labels

Met deze variabele kunt u een prefix opgeven voor de boutlabeldiameter. De mogelijke waarden zijn NONE of een willekeurige string.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Voorbeeld

Een boutgroep die bestaat uit drie bouten van 20 mm:

• Als u geen waarde opgeeft, is het resultaat

3*M20

• Als u XS_BOLT_MARK_DIAMETER_PREFIX instelt op NONE , is het resultaat

3*20

• Als u XS_BOLT_MARK_DIAMETER_PREFIX instelt op D , is het resultaat

3*D20