XS_BLACK_DRAWING_BACKGROUND

2017

XS_BLACK_DRAWING_BACKGROUND

Categorie

Tekening venster

Stel de variabele op TRUE in als u een zwarte achtergrond en gekleurde lijnen in tekeningen wilt. Als u een witte achtergrond en zwarte lijnen wilt hebben, voert u FALSE in (standaardinstelling).

Opmerking:

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren. Deze variabele is alleen van invloed op de modus Kleur en niet op de modus Zwart en wit of Grijsschaal.