Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_BEVEL_DIMENSIONS_FOR_PROFILES_ONLY

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_BEVEL_DIMENSIONS_FOR_PROFILES_ONLY

XS_BEVEL_DIMENSIONS_FOR_PROFILES_ONLY

Categorie

Maatvoering: Onderdelen

Gebruik deze optie om te definiëren of hoekmaten alleen voor profielen moeten worden weergegeven.

Als u de variabele op TRUE instelt, worden hoekmaten alleen voor profielen weergegeven.

Als u de variabele instelt op FALSE (de standaardinstelling), wordt hoekmaatvoering altijd weergegeven.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen