Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_BASICVIEW_POSITION_Y

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_BASICVIEW_POSITION_Y

XS_BASICVIEW_POSITION_Y

Categorie

Model venster

Met deze variabele kunt u de verticale positie van basisvensters op het scherm bepalen. Voer de waarde in pixels in. De standaardwaarde is 20.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen