Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_BASE_LINE_WIDTH_AFFECTS_SCREEN

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_BASE_LINE_WIDTH_AFFECTS_SCREEN

XS_BASE_LINE_WIDTH_AFFECTS_SCREEN

Categorie

Plotten

Stel deze variabele op TRUE in, als u wilt dat XS_BASE_LINE_WIDTH van invloed is op lijnbreedten die in het scherm zijn getekend.

Stel deze variabele op FALSE in, als u niet wilt dat XS_BASE_LINE_WIDTH van invloed is op lijnbreedten die in het scherm worden weergegeven.

De standaardwaarde is TRUE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen