XS_AUTOSAVE_DIRECTORY

2017

XS_AUTOSAVE_DIRECTORY

Categorie

Bestand locaties

Voer het pad in naar de map die de bestanden bevat die in Tekla Structures automatisch worden opgeslagen. De standaardwaarde is 0 %XS_RUNPATH%\autosave\

Als u geen pad definieert, worden automatisch opgeslagen bestanden door Tekla Structures in de huidige modelmap geplaatst.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.