XS_AUTOMATIC_USER_FEEDBACK_SENDING_INTERVAL

2017

XS_AUTOMATIC_USER_FEEDBACK_SENDING_INTERVAL

Categorie

Eigenschappen modelleren

Voer een geheel om het interval te definiëren waarmee de automatische gebruikersfeedbackinformatie wordt verzonden. De waarde van de variabele komt overeen met het aantal rijen in het logboekbestand. De standaardwaarde is 10000.

Het logbestand heeft de naam UserFeedbackLog.txt en bevindt zich in de map TeklaStructuresModels.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.