Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_ASSEMBLY_POSITION_NEW_FORMAT

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_ASSEMBLY_POSITION_NEW_FORMAT

XS_ASSEMBLY_POSITION_NEW_FORMAT

Categorie

Templates & symbolen

Met deze variabele kunt u definiëren hoe de merkpositiecode in lijsten wordt weergegeven. Stel deze variabele op TRUE in om een indeling zoals B1/C2 te gebruiken in plaats van B-C/1-2. De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen