Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_ASSEMBLY_POSITION_CODE_3D

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_ASSEMBLY_POSITION_CODE_3D

XS_ASSEMBLY_POSITION_CODE_3D

Categorie

Stempel & symbool editor

Stel deze optie op TRUE in om Z-oriëntatie op te nemen in merkpositiecodes.

De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen