Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_ASCII_IMPORT_CREATES_CONSTRUCTION_LINES

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_ASCII_IMPORT_CREATES_CONSTRUCTION_LINES

XS_ASCII_IMPORT_CREATES_CONSTRUCTION_LINES

Categorie

Import

Stel deze variabele in op TRUE zodat in Tekla Structures alleen constructielijnen tussen objectpunten in een ASCII-import worden getekend. Als u dit niet wilt, stelt u deze in op FALSE (standaard).

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen