Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_ARC_WIDTH_OF_CLOUD

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_ARC_WIDTH_OF_CLOUD

XS_ARC_WIDTH_OF_CLOUD

Categorie

Tekening eigenschappen

Hiermee kunt u de dikte van wolkbogen op papier bepalen (standaard 10 mm). Met de functie Wolk kunt u wijzigingen in tekeningen markeren.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Voorbeeld

Variabele is ingesteld op

Voorbeeld van weergave in tekening

1

10

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen