XS_APPLICATIONS

2017

XS_APPLICATIONS

Categorie

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

Deze variabele is systeemspecifiek en wordt uit teklastructures.ini gelezen. Normaalgesproken hoeven systeemspecifieke instellingen niet te worden gewijzigd. Wijzig deze niet als u geen beheerder bent.

Met deze variabele wordt de map gedefinieerd die de verbindings-, detail- en systeem componentapplicaties bevat.

Voorbeeld

set XS_APPLICATIONS=%XS_DIR%\applications\