Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_ANCHOR_BOLT_PLAN_DRAWING_TOLERANCE

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_ANCHOR_BOLT_PLAN_DRAWING_TOLERANCE

XS_ANCHOR_BOLT_PLAN_DRAWING_TOLERANCE

Categorie

Tekening eigenschappen

Met deze variabele kunt u de afstand van een merk vanaf het venstervlak opgeven voor het merk dat in het ankerplan moet worden opgenomen. Voer de afstand in millimeters in. De standaardwaarde is 200.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen