XS_ALLOW_REBARS_ON_TOP_OF_EACH_OTHER

2017

XS_ALLOW_REBARS_ON_TOP_OF_EACH_OTHER

Categorie

Concrete Detailing

Als u deze variabele instelt op TRUE , kunnen wapeningsstaven boven op elkaar worden getekend. In dit geval hebt u bij Zichtbaarheid van wapeningsstaven in de groep staaf in het midden van de groep of gebruikers geselecteerd en hebt u twee groepen wapeningsstaven boven op elkaar, bijvoorbeeld op het bovenoppervlak van een plaat en op het onderoppervlak van een plaat. De standaardwaarde is FALSE. Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.