Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_ALLOW_INCH_MARK_IN_WELD_SYMBOLS

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_ALLOW_INCH_MARK_IN_WELD_SYMBOLS

XS_ALLOW_INCH_MARK_IN_WELD_SYMBOLS

Categorie : Inches

Stel deze variabele in op TRUE om ervoor te zorgen dat Tekla Structures het inch-symbool (") in lassymbolen opneemt. Als u het inch-symbool niet wilt opnemen, stelt u deze in op FALSE (standaard).

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen