Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_ADAPTIVE_OBJECTS

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_ADAPTIVE_OBJECTS

XS_ADAPTIVE_OBJECTS

Categorie

Eigenschappen modelleren

Gebruik deze variabele om vast te leggen welke aanpasbaarheidsmethode wordt gebruikt. De opties zijn:

  • ENABLED : de nieuwe aanpasbaarheidsmethode wordt gebruikt.

  • ENABLED_OLD : de oude aanpasbaarheidsmethode wordt gebruikt.

  • DISABLED : aanpasbaarheid is uitgeschakeld.

De standaardwaarde is ENABLED.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen