Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_AD_SOLID_AXIAL_EXPAND_MM

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_AD_SOLID_AXIAL_EXPAND_MM

XS_AD_SOLID_AXIAL_EXPAND_MM

Categorie

Analysis & Design

Gebruikt bij opstellen van rekenmodellen wanneer wordt gecontroleerd of onderdelen conflicteren. Onderdelen worden met de opgegeven afstand in de asrichting vergroot om ook een clash te creëren als er een kleine opening tussen onderdelen is. De standaardwaarde is 25.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen