Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_AD_RIGID_DIAPHRAGM_VISUALIZATION

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_AD_RIGID_DIAPHRAGM_VISUALIZATION

XS_AD_RIGID_DIAPHRAGM_VISUALIZATION

Categorie

Analysis & Design

Hiermee definieert u of extra staven in een weergave worden getekend voor buigschema's.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Variabele is ingesteld op

Weergave

TRUE (standaardinstelling)

FALSE

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen