XS_AD_RESULT_DATABASE_ENABLED

2017

XS_AD_RESULT_DATABASE_ENABLED

Categorie

Analysis & Design

Hiermee kunt u definiëren of de database met berekeningsresultaten analysis_results.db5 wordt gemaakt of niet. De standaardinstelling is TRUE. Hiermee wordt de database met berekeningsresultaten gemaakt.

Als u besluit de database met berekeningsresultaten niet te maken, stelt u de variabele op FALSE in. Op deze manier kunt u sneller grote modellen met verschillende belastingcombinaties gebruiken terwijl minder geheugen wordt verbruikt.